SOCIALE ECONOMIE

LD3 vzw is erkend als plaatselijk initiatief voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid. Deze erkenning laat ons toe om doelgroepmedewerkers mee te nemen in een traject van socio-professionele inschakeling. Dit betekent dat ze ‘on the job’ gecoacht en omkaderd worden gedurende een periode van 1 à 2 jaar, met de bedoeling om hen dichter bij de arbeidsmarkt te brengen. Concreet zijn verschillende artikel 60-medewerkers aan de slag om onze infrastructuur beter te ontsluiten.

KLUSJESDIENST

SERVICE DE BRICO

BUURTRESTAURANT

RESTO DE QUARTIER

OU(T)ILS

Affiche-Ou(t)ils

Begin 2020 werd Ou(t)ils opgericht in de schoot van Miro. Ou(t)ils is een klusdienst, opgericht in de schoot van Miro, en biedt kleine herstellings-, onderhouds- en verfraaiingswerken aan. Alle inwoners en organisaties in Vorst kunnen er gebruik van maken. Meer info op de site http://www.outilsbxl.be

Julie Lebout is operationeel verantwoordelijke en trajectcoach binnen Ou(t)ils.

Julie Lebout

Rachid is klusinstructeur en zorgt ervoor dat de klusjesmannen een degelijke opleiding krijgen om zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Rachid Azahaf

Klusinstructeur

Instructeur de brico

Onze klusjesmannen:

Valentin Fajuke

Klusjesman

Bricoleur

Hervé Tona

Klusjesman

Bricoleur

–        Anass Zerhouni

BUURTRESTAURANT HET ANKER

Februari 2020 waren de renovatiewerken in de Marcqstraat eindelijk af! Ons nieuw sociaal economie project, een buurtrestaurant, opgericht in de schoot van Het Anker, kon van start gaan. Voor meer info nodigen we u graag uit een kijkje te nemen op https://www.facebook.com/HetAnkerBuurtrestaurant

Barbara Manhaeve is trajectcoach LD3 vzw en begeleidt de artikel 60-medewerkers doorheen hun traject die actief zijn binnen het buurtrestaurant Het Anker.

Mouhamed Mbaye is kok-instructeur en begeleidt de tijdelijke medewerkers in de keuken.

IMG_2668
Barbara Manhave

Mouhamed Mbaye